Schoonzo schoonmaakgroothandel is leverancier van een zeer brede range schoonmaakproducten. Zo is er ook voor uw klus bij ons het juiste middel en gereedschap te vinden. Door onze jarenlange ervaring in de schoonmaak hebben wij veel verschillende producten in onze handen gehad. Sommige zijn fantastisch, sommige niet. Wij hebben een strenge selectie producten gemaakt, waarvan wij vinden dat dit de beste producten zijn die te verkrijgen zijn.
ProfiBright – Voor de professional & de consument Schoonmaken als een professional met de producten van ProfiBright – de beste biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen van de Nederlandse markt! Professionals kiezen voor ProfiBright vanwege de uitstekende resultaten, de economische voordelen en vooral biologisch afbreekbaarheid van onze producten. We doen meer om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu door onze zakelijke klanten een retour systeem aan te bieden van lege kunststof flessen en jerrycans. Wij dragen zorg voor de juiste verwerking en vooral recycling van deze materialen. Goed voor mens en natuur. Wij dagen u als particuliere gebruiker graag uit en test onze producten thuis als een professional! Heeft u toch een schoonmaakprobleem waar u niet het beoogde resultaat mee haalt, neem dan contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat het wel gebeurt.
Voor mensen. Door mensen. Met mensen. Wij geloven dat schoonmaken mensenwerk is. Daarom kijken we bij alles wat we doen naar de mensen die met onze methodes en producten te maken krijgen. De schoonmakers, onze klanten en natuurlijk de eindgebruikers. Zo ontwikkelden we Smart Cleaning: een combinatie van schoonmaakmethodes en producten. Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, makkelijker en dus veel prettiger. De methodes en producten stemmen we af op de specifieke vraag. Daardoor is het resultaat beter dan wat u gewend bent, de impact op het milieu veel minder en, niet onbelangrijk, het rendement aantoonbaar beter.
Afvalzakken zijn onmisbaar in het dagelijkse (bedrijfs)leven. Het is van groot belang voor de hygiëne op kantoor of in huis. Daarom is het van essentieel belang dat de zakken van goede kwaliteit zijn en niet doorscheuren. Bij de zakken van Schoonzo hoeft u hier niet bang voor te zijn. Onze zakken zijn erg stevig, worden altijd hetzelfde verpakt en zijn uit voorraad leverbaar in verschillende afmetingen, diktes en kleuren.
Toiletpapier is zo’n standaard product dat dagelijks wordt gebruikt door uw personeel en gasten. Toch is het zeer de moeite waard om hier eens wat kritischer naar te kijken. Want u wilt toch een goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Wist u dat het gemiddelde verbruik per persoon één rol toiletpapier per week is?
Naast toiletpapier, hebben wij ook alle maten papieren vouwhanddoekjes in ons assortiment. Wist u overigens dat het gebruik van papieren handdoekjes de meest hygiënische manier is om de handen te drogen na het wassen? Een handendroger die via warme lucht de handen droogt, zorgt ervoor dat bacteriën en virusdeeltjes overal terecht komen. Bacteriën en virussen zijn potentiële ziekmakers en zeker in het griepseizoen kan dit zorgen voor een hoger ziekteverzuim. De veiligste manier om de handen te drogen is daarmee zonder twijfel het gebruik van papieren vouwhanddoekjes.

Openingstijden

MA / VRIJ 09:00 TOT 18:00
KVK 77473175
BTW NUMMER NL861018072B01

Adres

LIJNBAAN 55
1969 ND HEEMSKERK

Contact

INFO@SCHOONZO.NL
TELEFOON: 0251-785 822

© 2020 | WEBDESIGN BY WENDY | ALL RIGHTS RESERVED.